top of page

Mijn eigen website!

Jippie! Mijn eigen website is online! Ik wist niet zeker of ik dat zou kunnen; een eigen website maken...maar.. het is gelukt!

Deze site zie ik als een visitekaartje van mezelf, als "reisverslag" naar werk wat bij mij past, als promotor van activiteiten en begeleiding die ik aan wil gaan bieden.

De gele vlinder staat symbool voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Mijn ontwikkeling; de activiteiten en begeleiding die ik hoop te gaan aanbieden, zijn op deze website vindbaar en te volgen. Ik ben benieuwd naar wat er allemaal op mijn pad komt, welke deuren open zullen gaan. Deze site groeit, dus kom later nog eens terug!

Het leuke is dat uiteenlopende ideeën die ik al langer heb en een stiekem verlangen om daar wat mee te doen, samenkomen op deze site. Zowel op creatief als op onderwijskundig vlak. Ik kan nog allerlei kanten op en gaandeweg ontdekken wat me het meeste ligt.

Op deze site kan ik mijn creativiteit en "ei" kwijt. Zoals hier in deze blog; een plek om te schrijven en ventileren wat in mij leeft en wat mijn kijk is op kinderen en onderwijs. Daarbij hoop ik anderen te inspireren, verblijden en wellicht bemoedigen in het begeleiden van kinderen.

Ik ben heel benieuwd wat en waar dit avontuur me gaat brengen!


Aanbevolen bericht

Recente berichten
Archief
Te volgen via
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page