afsluitende peutercursus (foto's)

5 Jul 2017

Dansen over dieren blijft leuk en aansprekend voor jonge kinderen! Ziet u over welk dier we dansten? Bij de laatste peuterles (van iedere cursus trouwens) mogen ouders "kijkend meedoen". En voor deze ene keer foto's maken.. omdat het zo leuk is als anderen op de website even - digitaal - om het hoekje van zo'n les kunnen kijken. Zo gaat zo'n dansles dus.. maar kom gerust een keer kijken met uw zoon/dochter! In het nieuwe schooljaar starten weer nieuwe lessen, houd de website, de dansvlinder-pagina, goed in de gaten)

 

 

 

 

 

 

Please reload

Aanbevolen bericht

afsluitende peutercursus (foto's)

5 Jul 2017

1/10
Please reload

Recente berichten

4 Feb 2020

8 Nov 2019

19 Jul 2019

29 Jan 2019

4 Jan 2018

Please reload

Archief
Please reload

Te volgen via
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon