top of page

individuele begeleiding..

De gele vlinder begeleidt ook kinderen individueel, want soms kan uw kind, uw "rupsje", wat extra aandacht of support gebruiken. Dat kan via "hupserderups" waar de aanmoediging in klinkt; "hup, hup, mooie rups!"

Ik kan helpen bij leerproblemen, wanneer iets bijv. maar niet "beklijft".. maar ook op sociaal-emotioneel vlak. Ik zoek altijd naar werkvormen die het kind aan zullen spreken en gebruik creatieve middelen!

Zo kan ik bijv. met uw kind zoeken naar de juiste foefjes om iets te begrijpen of te onthouden, of met creatieve middelen/spelenderwijs werken aan zelfbeeld en zelfvertrouwen. Ik zal werken vanuit het principe van meervoudige intelligentie, waardoor uw kind inzicht krijgt in zijn/haar sterke en zwakkere kanten. Daarmee ontdekken we ook werkbare leerstrategieën en komen we erachter wat een prachtige, unieke "vlinder" uw kind (aan het worden) is!

Zoals dit spel dat ik maakte / aanpaste, om via rollenspellen met Kikker en zijn vriendjes te kunnen werken aan het omgaan met boosheid...


Aanbevolen bericht

Recente berichten
Archief
Te volgen via
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page