dromen...

29 Jan 2019

Stil was het een poos op deze site. Dat was niet zomaar... In mei 2018 ben ik helaas - opnieuw - door ziekte getroffen, waardoor ik weer uit de running ben geraakt. Ontzettend verdrietig; een donkere nacht! Ik heb getwijfeld of ik het hier zou delen, maar ik ben er toch liever open over.

 

Fijn was het om het oude jaar - 2018 - af te sluiten en met nieuwe moed aan het nieuwe jaar te beginnen!

 

Dream big, zeggen sommigen. Voor mij geldt: droom haalbaar. Wat dat precies is, dat ben ik nog aan het ontdekken... ik zie vaak mooie kansen en mogelijkheden en zit liever niet stil. Nu leer ik mezelf door alles heen weer beter kennen en probeer ik in goede balans komen, maar stiekem hoop ik ook het komende jaar weer een aantal kinderen blij te maken en te inspireren! Of dat er nou een handjevol zijn of een boel, dat doet er niet toe. Ik vind het heerlijk om met kinderen in contact te zijn, dat werkt twee kanten op. Stiekem blijf ik dromen... doe jij dat al? Het mag en kan altijd! ;- ) Zie het gedicht hieronder dat ik een paar jaar geleden hierover maakte.

 

Ik wens het ook jou toe in 2019 te blijven dromen, dromen waar te maken en; onvolmaakt mens-en-kind te durven zijn!

 

 

stiekem blijven dromen

 

als het leven mij toelacht

mij alles voor de wind lijkt te gaan

de lucht vol dromen lijkt geblazen

waarvan er uitgekomen zijn

meer dan ik stiekem had gehoopt

 

vergeet dan niet waar ik vandaan kom

vergeet dan niet mijn worsteling

vergeet dan niet dat ik, een mens

moest leren leven met mezelf

 

als het leven mij toelacht

mij alles voor de wind lijkt te gaan

de lucht vol dromen lijkt geblazen

waarvan er uitgekomen zijn

meer dan ik stiekem had gehoopt

 

ben ik intens aan het genieten

ga door met rustig kalme moed

en mocht het ooit weer omslaan

dan blijf ik gewoon mens

 

dan mag ik stiekem blijven dromen

stiekem blijven dromen

en niet vergeten

nooit vergeten

onvolmaakt

en stiekem blijven dromen

en niet vergeten

nooit vergeten

mens-en-kind te zijn

 

 

30 augustus 2012

copyright: Mathilde Leendertse - Venderbos

Please reload

Aanbevolen bericht

afsluitende peutercursus (foto's)

5 Jul 2017

1/10
Please reload

Recente berichten

4 Feb 2020

8 Nov 2019

19 Jul 2019

29 Jan 2019

4 Jan 2018

Please reload

Archief
Please reload

Te volgen via
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon