dansproject ouderen en kinderen

30 Jun 2017

In vier weken tijd heb ik met een groep kinderen (basisschool groep 3) en een groep ouderen in een verzorgingshuis gewerkt aan het instuderen van een gezamenlijke reis op muziek. Samen bewegen, bewegen vanuit een stoel, naar elkaar kijken, passende bewegingen bedenken en met behulp van je verbeelding op reis gaan... het komt in dit project aan bod. 

 

De ontmoeting tussen de kinderen en ouderen tijdens de laatste gezamenlijke les was weer heel bijzonder! De kinderen komen naar het verzorgingshuis toe en daar gingen we dan samen "dansend" op reis. De kinderen gaven hun gemaakte verrekijker als aandenken aan de ouderen en de ouderen gaven de kinderen een "vakantie-ansichtkaart". Een activiteit die zowel de kinderen als de ouderen waarschijnlijk niet snel zullen vergeten. Helaas heb ik -nog- geen toestemming om de mooie close-up foto's van ouderen te plaatsen, maar bij deze toch een paar plaatjes. Nieuwsgierig naar dit project? Wilt u meer weten of heeft u interesse / een idee om dit project ergens uit te voeren? Laat het me weten via het contactformulier.

 

 

 

 

 

Please reload

Aanbevolen bericht

afsluitende peutercursus (foto's)

5 Jul 2017

1/10
Please reload

Recente berichten

4 Feb 2020

8 Nov 2019

19 Jul 2019

29 Jan 2019

4 Jan 2018

Please reload

Archief
Please reload

Te volgen via
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon