top of page

dansproject ouderen en kinderen

In vier weken tijd heb ik met een groep kinderen (basisschool groep 3) en een groep ouderen in een verzorgingshuis gewerkt aan het instuderen van een gezamenlijke reis op muziek. Samen bewegen, bewegen vanuit een stoel, naar elkaar kijken, passende bewegingen bedenken en met behulp van je verbeelding op reis gaan... het komt in dit project aan bod.

De ontmoeting tussen de kinderen en ouderen tijdens de laatste gezamenlijke les was weer heel bijzonder! De kinderen komen naar het verzorgingshuis toe en daar gingen we dan samen "dansend" op reis. De kinderen gaven hun gemaakte verrekijker als aandenken aan de ouderen en de ouderen gaven de kinderen een "vakantie-ansichtkaart". Een activiteit die zowel de kinderen als de ouderen waarschijnlijk niet snel zullen vergeten. Helaas heb ik -nog- geen toestemming om de mooie close-up foto's van ouderen te plaatsen, maar bij deze toch een paar plaatjes. Nieuwsgierig naar dit project? Wilt u meer weten of heeft u interesse / een idee om dit project ergens uit te voeren? Laat het me weten via het contactformulier.


Aanbevolen bericht

Recente berichten
Archief
Te volgen via
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page