top of page

ik werk dus ik ben (?)

Het is best leuk om te lezen op LinkedIn wat iedereen uitspookt, op werkgebied dan. Het gaat in die zin wat dieper dan het oppervlakkige Instagram waar je aan de hand van plaatjes kunt zien hoe leuk iemand anders leven is en hoe mooi. Aan de andere kant bekruipt mij bij LinkedIn een gevoel van "pas mee tellen als je kunt aantonen wat je bereikt, presteert en hoe je met je carrière aan de weg timmert". Ik werk dus ik ben. Dat gevoel. Maar helaas, mijn "carrière" ligt even stil... maar betekent dit dat ik me niet ontwikkel? Dat ik niet groei als persoon? Dat ik niet mee tel?! De afgelopen maanden heb ik wellicht meer geleerd dan iemand anders in 10 jaar. En heb ik stil gezeten? Absoluut niet. Met jezelf aan het werk zijn is hard werken. En daarnaast heb ik als vrijwilliger geholpen bij het Laaktheater, waar ik o.a. schoolvoorstellingen en peutervoorstellingen mocht hosten en ondersteunen tijdens woensdagmiddagen met kinderactiviteiten. Vervolgens ben ik bij het Haags Theaterhuis terecht gekomen en ondersteun ik daar bij team Educatie. Ik heb een cursus poppen-en-object-theater mogen volgen en een stop-motion-filmpje gemaakt. Ik heb een poosje gespeeld met een autistisch meisje en af en toe op de kinderen van vrienden en familie gepast. Staat mijn leven stil? Absoluut niet, al ligt mijn tempo een tandje lager. Ik werk dus ik ben? Ja! Want aan jezelf werken dat is steeds meer worden wie je bent.

Comments


Aanbevolen bericht

Recente berichten
Archief
Te volgen via
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page