top of page

Na een zomervakantie...

Na een heerlijke, inspirerende, ontspannen zomer (ja, ik mocht - zie foto - ook even lekker rustig stil zitten)

voelt het voor "De gele vlinder" ook weer tijd om haar vleugels uit te spreiden!

In september / begin oktober ga ik eerst her en der promoten. Na de herfstvakantie, eind oktober; zal ik starten met een nieuwe serie dansexpressielessen. Een groep voor basisschoolkinderen (leeftijd +- 5 t/m 10) op maandagmiddag en een groep voor peuters & kleuters op de vrijdagochtend, bij Don Bosco Rijswijk. (zie "Dansvlinder")

De cursus bestaat uit een blok van 6 lessen en is afgelopen voor de decemberdrukte losbarst.. dan is er een decemberstop en start er zoals het er nu naar uitziet weer een nieuw blok in het nieuwe jaar, januari 2017. Zo telkens tussen de schoolvakanties in plan ik de cursussen van 6 lessen. Uw kind kan een losse cursus volgen of alle cursussen van het seizoen (ieder blok is weer anders).

Naast het geven van lessen dansexpressie hoop ik dit komende seizoen ook weer individuele, unieke kinderen te mogen begeleiden en verder helpen! (Zie "Hupserderups")

Ik zie er naar uit om kinderen in hun creativiteit te stimuleren en verder te brengen op sociaal-emotioneel vlak! Dat kinderen hun eigenheid, unieke zelf behouden, durven zijn en laten zien en indien nodig hun eigen leerproces/leerstrategie kunnen kiezen..

Heeft u vragen? Schroom niet ze mij te stellen via het contactformulier op de website of per telefoon.


Aanbevolen bericht

Recente berichten
Archief
Te volgen via
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page