top of page

Herfst


Het is al weer herfst.. prachtige kleuren en blaadjes dwarrelen naar de grond.

Ik had gehoopt al verder te zijn in m'n herstel, maar voorlopig geef ik nog geen les of individuele begeleiding. Zodra ik hier wel weer mee aan de slag kan, laat ik het weten! Wie niets wil missen kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief (via contactformulier), dan krijg je een mail/nieuwsbrief zodra ik meer weet.

In tussen zit ik wel in een waardevol proces, waarin ik veel over mezelf leer. Het thema van dit jaargetijde - loslaten - is in mijn leven (op dit moment) ook een thema. Loslaten welke verwachtingen je denkt dat anderen van je hebben, loslaten van de angst dat je niet goed genoeg bent, loslaten van een benauwend perfectionisme, loslaten van je interne criticus die steeds maar weer de kop op steekt. Loslaten van... ik kan nog wel even zo door gaan...

Gelukkig merk ik groei. Groei in wat flexibeler worden, de lat wat minder hoog durven leggen, meer te genieten van wat er is, van wat goed gaat. Ik denk dat er veel (mensen)kinderen zijn die hier ook baat bij zouden hebben, als ze dit konden leren.

Ik zie een steviger wordende boom die door iedere storm zijn wortels verstevigd. Die niet bang is om z'n blaadjes - dat wat nodig is - los te laten. Kwetsbaar en kaal durft te zijn, maar ook vol kleurenpracht haar mannetje staat.

Mooi! ik houd van de herfst - zeker op zo'n zonnige dag als vandaag! ;- )


Aanbevolen bericht

Recente berichten
Archief
Te volgen via
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page