top of page

Tweede presentatieles dansexpressie!

Vanmiddag hebben we de tweede serie van 6 lessen afgesloten met een kleine presentatie aan de ouders! Wat hebben we veel kunnen laten zien van onze danslessen. We hebben iets gedanst over de winter, "de rechte lijnen stad" en we zijn vandaar dansend op reis gegaan met verschillende vervoersmiddelen.. om vervolgens terug te komen in Den Haag; onze stad, aan het strand. We sloten af met de kunst- (mond-, voet-, hand-, ....)schilders én beeldhouwers. Vanuit de stijve klei ontstonden langzaam weer prachtige beelden, die opeens tot leven kwamen! Ook sommige ouders uit het publiek hebben we als beeld neergezet en laten dansen!

Het is heerlijk om de ruimte te hebben bij Don Bosco en met zo veel plezier de kinderen te zien dansen. Ik ben supertrots op de groep!!


Aanbevolen bericht

Recente berichten
Archief
Te volgen via
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page