top of page

terug- en vooruitblik

Allereerst allemaal een heel goed nieuw jaar gewenst, met mooie wendingen en persoonlijke groei! Dat is toch waar het in het leven om gaat: dat we niet stil staan, maar groeien.. hoewel.. de rups kent ook een periode van "stilte" .. en vervolgt daarna "zo vrij en blij" zijn/haar weg als vlinder!

Het was even stil op dit blog, maar na de herfstvakantie ben ik heus weer met twee dansexpressiegroepen van start gegaan! Een groep op maandagmiddag en een groep op vrijdagochtend. Superfijn dat er weer genoeg animo was en we gebruik konden maken van de grote theaterzaal bij Don Bosco in Rijswijk! (Op het randje van Den Haag)

Tijdens deze serie hebben de peuters/kleuters evenals de oudere kinderen gedanst rondom het thema "herfst". Erg mooi om te zien dat er ook kinderen waren die voor een tweede keer een serie mee deden en zich veel vrijer voelden dan eerder.. Dat is groei die ik zo graag zie en waar ik blij van word! :- )

Dat blijft sowieso iedere les mooi om te zien: dat kinderen zich kunnen en durven uiten!

Zelf ben ik me op dit moment aan het bezinnen op wat ik doe (en wil / kan doen) en daar heb ik meer tijd voor nodig dan de decembermaand. Ik wil me meer verdiepen in het begeleiden van individuele kinderen (en het geven/ontwikkelen van een vorm van sova-training). De nieuwe serie dansexpressielessen zullen dus wat later na de kerstvakantie weer van start gaan.

Ik houd jullie op de hoogte!


Aanbevolen bericht

Recente berichten
Archief
Te volgen via
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page